FIX gépjárműkölcsönzés - http://fixengyors.hu/

Kalkulátor

Kalkulátor

Honnan


Hova


Tarifa
Budapest sofőrszolgálat

Az ár magában foglalja az alapszolgáltatás minden költségét(pl. BIZTOSÍTÁS) - nincs rejtett költség.
A hívását követően azonnal indulunk,

Budapesten

30 percen belül megérkezünk a helyszínre.
A tarifák bruttó árak.

Sofőrszolgálatunk segíti Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák saját gépkocsijukat sofőrjeinkkel, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Sofőrszolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Sofőrszolgálati árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb sofőrszolgálati feltételek mellett tudják igénybe venni szolgáltatásainkat. Sofőrszolgálati kedvezményeinkkel pedig még jobban csökkenthetik a sofőrszolgálati szolgáltatás végösszegét.

Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját, egy kellemesen eltöltött délután vagy este után, ahol alkoholt fogyasztott vagy csupán elfáradt, hívja sofőrszolgálatunk diszpécserét, aki adatlapon rögzíti a következőket:
 • Az Ön nevét és a címet, ahol jelenleg tartózkodik vagy ahova a sofőrszolgálatot kéri
 • A címet ahová utazni szeretne sofőrszolgálatunkkal
 • Gépjárműve típusát, színét, rendszámát, hogy sofőrünk könnyebben megtalálja Önt
 • A sofőr várható érkezési idejét pedig közli Önnel

Ha megérkezett a sofőr a megadott címre, diszpécserünk vagy sofőrünk felhívja Önt a megadott elérhetőségén. Indulás előtt a sofőrszolgálatos kollégánkkal közösen kitöltik az adatlapot, és erre rögzítik a gépjármű kilométeróra állását is. Ez a későbbiekben azért fontos, mert a sofőrszolgálati díjkalkuláció a megtett kilométerek alapján történik.
Ezután Ön, és

sofőrszolgálatunk

sofőrje is aláírásával igazolja, hogy a kollégánk a járművet átvette.
Amennyiben lehet, még indulás előtt egyeztesse az esetleges kitérőket, hogy Ön a leggyorsabb útvonalon utazhasson sofőrszolgálatukkal. Utazás közben élvezze saját autója kényelmét és sofőrszolgálatunk biztonságát. A kívánt címre érkezéskor sofőrünk rögzíti a kilométeróra állását, majd ez alapján elvégzi sofőrszolgálatunk díjkalkulációját.
Utazás során sofőrjeink szívesen megállnak, hogy Ön tudjon venni magának üdítőt vagy élelmiszert, sofőrjeink segítenek megtankolni gépkocsiját és akár beállnak a garázsba vagy a kocsibeállóba.
Az utazás végeztével szükségünk lesz Öntől még egy aláírásra, mellyel igazolja, hogy gépjárművét az átvételi állapotban visszakapta sofőrünktől. Végül megkapja sofőrünktől az adatlapot, melyen a díjkalkuláció és sofőrszolgálatunk szerződési feltételei is szerepelnek.

Szolgáltatásaink

Budapest,sofőrszolgálat,sofőrsegély,pótsofőr,sofőr,bérsofőr,sofőrrendelés,alkohol autó,Alkohol aépkocsi,alkohol vezetés,itasvezetés,ittas vezetés,sofőr bérlés,sofőrbérlés,éjjel-nappal,szervíz
 • Éjszakai sofőrszolgálat

  20:00-06:00 között sofőrt biztosítunk, azoknak akik alkoholt fogyasztottak, fáradtak, vagy nem szeretnének egyéb okból volán mögé ülni.

 • Nappali sofőrszolgálat

  06:00-20:00 között sofőrszolgálatunk áll rendelkezésére azoknak, akik jó társaságra vágynak, vagy az utazás ideje alatt nem a vezetéssel szeretnének törődni, esetleg gyógyászati kezelésen vettek rész.

 • Sofőrök bérbeadása

  Sofőr vagy sofőrök bérbeadása fél napra vagy egész napra, esetleg hosszabb távra. Szükség esetén autóval – akár prémium kategóriában is várjuk ügyfeleink megrendelését.

 • Repülőtéri transzfer

  Autója az Ön által megjelölt biztonságos helyen lesz, amíg külföldön tartózkodik. A kulcsot a megjelölt személynek átadjuk, vagy elzárva megőrizzük.Cégünk, a Partner Sofőrszolgálat - Megbízható | Korrekt | Diszkrét | - Budapesten és környékén olcsón gyorsan megbízhatóan bíztosítással szállítja ügyfeleit

Budapest,sofőrszolgálat,sofőrsegély,pótsofőr,sofőr,bérsofőr,sofőrrendelés,alkohol autó,Alkohol aépkocsi,alkohol vezetés,itasvezetés,ittas vezetés,sofőr bérlés,sofőrbérlés,éjjel-nappal,szervíz

Kapcsolat

Ön neve Ön email címe Tárgy Szöveg Küldés

Köszönjük üzenetét, rövidesen jelentkezünk.

Elérhetőségeink

Partner sofőrszolgálat Kft.

+3630 222 2788

info@psoforszolgalat.hu